Clubweekend Haspengouw

7 tot 9 oktober 2022

Haspengouw, de streek die zich uitstrekt over de provincies Vlaams-Brabant, Limburg, Vlaams- en Waals Brabant, Namen en Luik. Met zijn glooiende landschappen en vele fruitboerderijen een lust voor het oog. Jaren geleden maakten we er al een bloesemrondrit, nu proeven we van de herfst in deze vruchtbare regio.

We spreken op vrijdagavond 7 oktober af voor het diner (3 gangen) bij Hotel Malpertuus in Riemst. Dit gezellige viersterrenhotel vormt onze uitvalsbasis voor het weekend. We reserveerden er 20 kamers.

Op zaterdag rijden we na het verzorgde ontbijtbuffet een aangepaste rondrit in Haspengouw: ‘De Romeinen achterna’. Via pittoreske dorpjes rijden we langs Alden Biesen en verschillende bezienswaardigheden.

’s Middags maken we een tussenstop voor een gezamenlijke broodjeslunch met verse soep, koffie of thee.

Daarna gunnen we onze Saabjes nog enkele mooie kilometers voor we terug afzakken naar het hotel om na te praten bij het driegangen diner met ongetwijfeld nog een drankje erbij in de gezellige bar.

Op zondag ontmoeten we elkaar weer bij het ontbijtbuffet. We zoeven daarna naar de ‘Grotten van Kanne’ voor een groepsbezoek: ‘Lekkers uit de grot’. We degusteren er een glaasje Grottenbier vergezeld van Grottenkaas. Ook de rijstevlaai, bekend als ‘Grottenvlaai’ mag niet ontbreken!

’s Middags voorzien we nog een broodjeslunch met soep in de jachthaven van Kanne vooraleer we afscheid nemen.

Praktisch

Van vrijdag 7 oktober t.e.m. zondag 9 oktober 2022 logeren we in Hotel Malpertuus te Riemst. We hebben 20-tal kamers gereserveerd (minimale bezetting 10 kamers). Honden zijn
toegelaten mits meerprijs, individueel te betalen.
Vóór- of achter het hotel is een ruime buitenparking voor onze
Saabjes.

Op basis van een 2-persoonskamer zal de kostprijs maximaal €275 per persoon bedragen. Meerprijs van 70€ voor een éénpersoonskamer.

De dranken voor/na/tussendoor zijn voor eigen rekening.

De inschrijvingen worden eind februari 2022 afgesloten. De optie op het hotel verloopt op15 maart 2022

Inschrijven

doe je via onderstaand formulier EN door overschrijving van een voorschot van 50€ per persoon op onze clubrekening.

Je inschrijving is definitief als we jullie voorschot van €50/persoon zien verschijnen op de SAABCLUB bankrekening: BE60 7330 0010 1070 met mededeling: Lidnr xxxx, aantal personen, clubweekend 2022.

Bijkomende info nodig?

Voor verdere info en inschrijvingen kan je contact opnemen met Marc Witters:

  • per e-mail: marc.witters@saabclub.be of
  • per brief op adres Marc Witters, Tommelenstraat 54, 3500 Hasselt, of
  • mobiel 0498/45 21 59.