Midsommar drink zondag 26 juni

Foto: Luc Duyck

Onze jaarlijkse nieuwjaarsreceptie moesten we door Covid uitstellen maar zoals beloofd: uitstel is geen afstel! We klinken dan maar op de mooie zomerdagen en op de mooie Saabritten die in het verschiet liggen.

Het bestuur van de Saabclub nodigt jou en je partner uit op zondag 26 juni voor onze eerste Midsommar drink. Midsommar is één van de oudste en populairste feestdagen in Zweden, het leek ons dan ook heel gepast om hier de draad weer op te nemen!

Johan De Prêtre, clubsponsor en voormalige Saab dealer is onze gastheer, we voorzien een op en top verzorgde receptie met lekkere hapjes. We kijken er naar uit elkaar nog eens in het echt te kunnen begroeten in een amicale sfeer!

Praktisch

Zondag 26 juni 2022
vanaf 11 uur
maximaal 2 deelnemers per lid

Inschrijven kan tot en met 19 juni 2022

Saab De Prêtre
Ardooisesteenweg 319
8800 Roeselare

Om organisatorisch alles in goede banen te kunnen leiden, vragen we je om je deelname aan de Midsommar drink te bevestigen via inschrijving, en daarbij 10 euro per persoon over te maken op clubrekening BE60 7330 0010 1070. Dit bedrag zal je bij aankomst onmiddellijk terugbetaald worden. Op die manier vermijden we dat we als club onnodige kosten moeten maken voor leden die op het laatste moment beslissen niet op te dagen. Gelieve het juiste aantal personen en ook je lidnummer te vermelden.

Tips

Wie die dag van plan was om naar “de Batjes” te gaan, de immens populaire Roeselaarse braderie, heeft bij deze alvast een geschikte parkeerplaats. Zoek je na de receptie liever de rust op, dan kan je vanuit Roeselare makkelijk richting kust of Westhoek cruisen.