Over Saab Club Belgium

Saab Club Belgium vindt haar oorsprong in de Saab 96′s club, opgericht in 1987. Op de algemene vergadering van 30 juni 2000 werd besloten dat de club zich voortaan onder de naam Saab Club Belgium formeel openstelde aan alle Saab-enthousiastelingen in plaats van enkel de Saab 96-fans.

De clubnaam heeft in het verleden nogal wat mensen op een dwaalspoor gebracht. De naamsverandering houdt zeker niet in dat de oudere modellen nu in de schaduw komen te staan van de recentere modellen. Het openbloeien tot een volwaardige Saabclub heeft ertoe geleid dat we nu zowel oudere als jongere modellen aantreffen op onze bijeenkomsten.

Of je nu valt voor de charme van de oudere modellen of voor de technologie van de recentere wagens: iedereen komt bij Saab Club Belgium aan zijn trekken!

Wat we doen

We houden ervan om onze Saabjes aan de buitenwereld te tonen tijdens rondritten en beurzen, maar we vergeten zeker niet om regelmatig samen te komen op verschillende plaatsen in het land. Gewoon voor een babbel of een technische dag.

Van één zaak ben je zeker: je ontmoet steeds mensen met dezelfde passie als jij met wie je jouw kennis kan delen of die je kunnen helpen als je met vragen zit.

Al onze activiteiten op een rij
Blauwe Saab Sonnet II V4 Herman Roche

Lid worden?

Als lid kan je deelnemen aan onze rondritten, technische dagen en babbelmomenten.
We organiseren ieder jaar ook een clubweekend. In Saab colonne naar een bestemming in binnen- of het dichte buitenland? Reken maar op extra smiles per mile!
Om de twee maanden vind je ons luxe clubblad Viggen in je brievenbus.
Oldtimers worden automatisch lid van de BFOV en genieten ook meteen van de voordelen die daaraan verbonden zijn, zoals voordelige oldtimerverzekeringen bij Marsh.

Dat allemaal voor slechts 50 euro per jaar. De prijs van een halve tankbeurt. Is dat niet exact wat je nodig hebt?

Ik word lid van de club!