Saabclub Nieuwjaarsreceptie

Nieuwjaarsreceptie

De club houdt eraan om tijdens de eerste babbelavond van het nieuwe jaar zijn leden een drankje en een hapje aan te bieden, de nieuwe lidkaart te overhandigen en soms nog een handig geschenkje mee te geven. De voorzitter blikt in zijn nieuwjaarsspeech terug op het voorbije jaar en kijkt vooruit naar de op til zijnde activiteiten. De nieuwjaarsreceptie kan overal plaatshebben, waar voldoende parking, ruimte en faciliteiten voorhanden zijn.

Babbelavonden

Soms is er een babbelavond. Deze ontmoetingen hebben plaats in tavernes die we geografisch proberen te spreiden over het land. Meestal is er een gereserveerd zaaltje waarin we samenkomen. Hier bespreken we voorbije activiteiten, blikken vooruit naar volgende activiteiten, vragen we elkaar raad over technische eigenaardigheden, tonen we foto’s en folders…

Lenterondrit Saab Club Belgium

Rondritten

We organiseren drie rondritten per jaar, één in de lente, één in de herfst en één in de kerstperiode. Het zijn toeristische ritten, soms met een (foto)vragenlijst en/of een museumbezoek. Het is nooit een race tegen de klok. U krijgt een roadbook mee, waarin de te volgen weg beschreven staat. ’s Middags wordt een pauze ingelast om te eten; we voorzien een menu aan een democratische prijs. Deelname aan rondritten is gratis voor clubleden. Eten en drank betaalt u zelf.

Saabclub BBQ 19 900 motor

Technische dag

Een technische dag kan bestaan uit een kennismakingscursus, waarbij bepaalde technieken worden uitgelegd, eventueel met demonstraties. Ofwel dient deze dag om de leden een kans te geven technisch advies te krijgen van andere clubleden en om bepaalde werken uit te (laten) voeren waarvoor in de eigen garage geen plaats of uitrusting aanwezig is. Of nog wordt een gespecialiseerd bedrijf bezocht.

Zelf een rondrit organiseren?

Wil je je enthousiasme voor de streek waar je geboren bent, waar je woont of die je bewondert en kent, delen met andere leden van de Saab Club? Organiseer dan een
rondrit in deze streek. Een “bolleke/pijl” parcours geniet de voorkeur.
Suggesties worden met dank aanvaard.
Voor meer info i.v.m de praktische afhandeling, neem contact op met Stef: stef.van.den.brande@saabclub.be

Saabclub beursstand

Beurzen

Om bekend te geraken bij elke Saabliefhebber, neemt de club deel aan oldtimerbeurzen. Geïnteresseerde Saabrijders hebben de kans kennis te maken met de club en enkele van haar leden. Fabrikanten van specifieke oldtimerproducten komen zich voorstellen en organisatoren van autohappenings komen er deelnemers werven.

Zomerbarbecue

In de zomerperiode organiseren we een zomerbarbecue, waarbij de Saabjes mooi tentoongesteld worden. Er is de mogelijk om met mede Saab enthousiastelingen te praten. Er worden ervaringen uitgedeeld en de locatie leent zich ook tot het nemen van mooie groepsfoto’s.

Saabclub Weealcheren

Saabclubweekend

In oktober verblijft de club van vrijdagavond tot zondagmiddag in een gezellig hotelletje ergens in het land of net daarbuiten. Op zaterdag rijden we een rondrit en bezoeken de bezienswaardigheden van de streek. Er is tijd om uitgebreid bij te praten, want niemand moet gejaagd naar huis. In de deelnameprijs voorzien we twee avondmalen, twee overnachtingen, twee ontbijten en een lunch.

Saabclub Belgium magazine Viggen

Clubblad Viggen

Om de twee maanden krijgen alle leden ons clubblad VIGGEN toegestuurd. Dit clubblad houdt u op de hoogte van de laatste nieuwtjes over Saab, geeft informatie over de komende evenementen en publiceert een verslag over de voorbije activiteiten. De publicatiedata zijn januari, maart, mei, juli, september en november.

Meer over ons clubblad Viggen

Klinkt dat niet goed?