Oldtimerrit Aalst i.s.m. CVO PRO (geannuleerd)

oldimerevent CVO PRO Saabclub

Deze activiteit wordt uitgesteld naar een latere datum t.g.v. de maatregelen tegen corona.

Onder de noemer ‘Supported by Saab Club’ willen we evenementen ondersteunen van organisaties die Saab een warm hart toedragen. Zo kunnen we de passie voor ons merk delen met andere oldtimerliefhebbers.

Op 26 april organiseert de vakgroep oldtimertechnieken hun CVO PRO oldtimerevent. Als blijk van dank voor het kosteloos ter beschikking stellen van hun lokalen voor onze technische dag, lanceren wij hierbij een warme oproep aan onze leden om deel te nemen aan dit evenement.

We zullen er aanwezig zijn met onze clubshop en willen graag een mooie delegatie Saabs op de been brengen.

Het event bestaat uit een oldtimerrit en een statische show.

Oldtimerrit

De rondrit loopt langs de mooiste plekjes in de regio Aalst, Asse en Denderbelle. Kostprijs bedraagt slechts 7€. Elke deelnemer krijgt een roadbook, 2 drankbonnen en voor de eerste 100 ingeschreven wagens wordt een rallyplaat voorzien.

Statische show

Deelnemen aan de statische show is gratis. Wel graag je komst melden via mail aan kristel.ardyns@cvopro.be met vermelding van “oldtimer show 2020”, je naam, type wagen en nummerplaat.

Gastronomie

Dankzij een samenwerking met de vakgroepen gastronomie kan ter plaatse in het gelegenheidsrestaurant genoten worden van een vlees- of visschotel.

Praktisch

Inschrijven kan door jouw naam, type wagen en nummerplaat te mailen naar Kristel (ardyns@cvopro.be) en door 7€ over te schrijven op rekeningnummer BE19 0682 3118 8312 met vermelding “Oldtimerrit 2020”.

Ter plaatse inschrijven kan, betalen enkel via bancontact.