Rondrit: Speelkaartenrit

Saab Club Belgium speelkaartenrit rondrit

10 december 2022

Organisatie: Luc en Ines

Wist u dat Turnhout wereldbekend is voor de productie van speelkaarten? Er worden niet alleen speelkaarten geproduceerd maar ook SchuppenBoer, KoekeDam, HertenHeer en nog veel meer worden in Turnhout gemaakt.

Onze Speelkaarten route maakt een rijders rit rond de stad. We starten in Lille.

Dagverloop

Alle deelnemers worden ontvangen omstreeks 9u voor een luxe ontbijt. Omstreeks 10u30 starten we onze geliefde Saab om de rit te beginnen.

Van Lille rijden we via Corsendonk naar Brouwerij Het Nest.  In de brouwerij worden we verwend met een rondleiding en proeverij (er zijn ook niet alcoholische dranken). Daarbij voorzien we ook een lichte lunch voor we onze weg weer verder zetten. Op het einde van de rit na 74km kan er nog gekeuveld worden in het gezellige Eetcafé De heihoeve bij koffie/thee met Weense appeltaart.

Praktisch

Datum:Zaterdag 10 december 2022 vanaf 9u00.
Vertrek: Eetcafé De heihoeve, Strandweg 3 in Gierle – Lille.
Kostprijs: 45 euro per persoon, incl. brouwerij bezoek, road-book (zowel in tekst als Bolletje Pijl), ontbijt, lunch, vieruurtje en unieke rallyplaat als aandenken.
Vragen? Voor alle bijkomende info kan je terecht bij Luc: luc.van.maele-suvee@telenet.be of +32 475 428 796

Inschrijven kan tot en met 27 november 2022 door het bedrag over te schrijven op de clubrekening BE60 7330 0010 1070 met vermelding lidnummer.

Sfeerfoto’s

Bekijk ook de sfeerfoto’s van de rondrit: